1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2334210

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Tarasov: Om sanningen ska fram så har ju en spelare som Woods varit rätt svag defensivt och mest öst in poäng i powerplay. Sam har gjort 6 poäng på 11 matcher i slutspelet - lika många som MacMaster och en mer än "flopparna" Jelisejevs, OP och Ingman.

Givetvis ser jag dem gärna i MoDo nästa säsong, men SÅ jäkla dominanta är de inte på den här nivån.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Den som verkligen har potential att explodera är Näsén. Han kan bli precis hur bra som helst. Kan vi få behålla honom kan jag leva med det mesta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett:

Det är tråkigt att tappa Woods och Sam för de är skickliga hockeyspelare och roliga att kolla på, Woods leker ju hockey och Sam är en riktigt smart spelare. Men det är precis som du säger inte alls samma typ av tapp som 2020 när Karla, Tambellini och JJ drog.

Dessa går att ersätta med en skicklig sportchef och lite tur.

Personligen kommer jag tycka att Aagaard är det tyngsta tappet om han drar, han verkar vara viktig för gruppen, har rätt inställning och trivs i Modo. Så jag kan leva med tapp av Sam och Woods ifall Aagaard tar ett år till.

På backsidan så är det ju Bernhardt, Näsen, Hasa som känns som möjliga tapp. Det kommer bli omöjligt att ersätta poängen från dem iaf från Bernhardt och Näsen. Men där tycker jag man isf ska kolla på en offensivback och sedan en tvåvägsback för bättre balans. Vår backsida är kanske lite väl offensiv i dagsläget med Bernhardt, Näsen, Hasa, Ingman som alltid vill vara kreativa och bidra i anfallen, ser gärna en Wahlberg typ men med lite mer offensiv som ersättare till en av dem.

På Fredag kan vi börja spekulera vilka som stannar/lämnar och tillkommer för min magkänsla säger att säsongen är slut då.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett: Är ej sant att Woods mest har öst in poäng i PP, mindre än hälften av hans poäng har kommit i PP (42,86%) hans defensiv är dock rätt svag som du nämner, men vissa får ju vara dåliga defensivt ;)
Kommentera