1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2346512

Sv: Silly season
Jan-Erik : Om vi gått upp så hade jag inte velat ha Vigge som enda potentiella förstecentern. Kanske hade vi fått acceptera det, men HV med nästan mest pengar av alla får en i sammanhanget väldigt svag centerlinje om man inte tar in någon med riktig klass
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:

Om vi gått upp så hade vi såklart behövt chansa och Vigge hade då säkert varit andracenter och EJK tredje, eftersom bägge var under kontrakt.

Men helt klart att vi behövt värva en riktig centerstjärna till första.

Det jag tycker är konstigt är spelarna HV valt att förlänga med och värvat. Visst att man tar in Sam men han är en chansning samt på sin höjd en andracenter. Hade dom värvat honom för tredje hade det varit en helt annan grej. Men problemet är ju att man redan har ganska fullt på dessa positioner.

Ska man dessutom in med Powell så blir det mycket chansningar i truppen.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Jag är faktiskt lite konfunderad över HVs bygge, trodde de skulle brassa på ordentligt och värva mer SHL-etablerat med den plånboken.

Hult var kanske lite väl frikostig och säkert en av anledningarna till att han fick foten, men man hade kanske inte räknat med att Nubben skulle snåla sig fram på det här sättet...
Kommentera