1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478760 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2346537

Sv: Silly season
ToddW: Hur ska Bernhardt komma loss? Han kan gå till SHL enligt det gällande avtalet, men måste bryta kontraktet för att gå till Djurgården.

Men, jag tror och hoppas att Hinken kan hitta väldigt bra spelare nu när han har varit med lite längre, "slipper" Gladervärvningarna och rimligen är MoDos rykte betydligt bättre än efter kaossäsongen

Bernthardt vore det största tappet. Visst, han såg oerhört loj ut ibland, men det är ren klass. Woods inte lika mycket. Hans vassa skott och tempoväxlingar står verkligen ut, men precis som Vigge var han väldigt svag i många matcher. Han fick väldigt många poäng i PP där det i första hand var Näséns passningsspel och Bernhardts skott som låg bakom målet. Han försvann också fullständigt mot Löven och måste fått nästan alla sina slutspelspoäng mot KIK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Tre av tolv mot Löven, Svenningsson och EJK var drivande mot Löven av Forwards när det gäller poäng.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Synd om alla tre försvinner, mest synd på Vigge som den ledande spelare han är, man inser nu vilken värvning det var av MoDo!
Woods och Bernhardt tycker jag inte är lika oersättliga, jag ser några ”nya” Woods på ingång och vår backuppsättning ser stark ut,

Jag tror Hin o Kar löser detta enkelt,
MoDos grund ser spännande och mera stabil ut än på många år!
Kommentera