1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479654 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2346677

Sv: Silly season
Jan-Erik : Lite trist att bitterheten över att Sam lämnar, mynnar ut i att nedvärdera hans betydelse för oss senaste säsongen. Han var överlägsen som center, inte så svårt att se. När han försvann, försvann en stor del av chansen att gå till final mot HV.
Om Bernhard kritar på för någon klubb i morgon var han säkert alldeles för nonchalant vissa gånger(vilket han förvisso var ibland) trots att han är en back för mycket större uppgifter(med MoDo såklart).

Lite mer obektivitet, även om det svider, tack!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
puffe:
Fast det stämmer ju, var ju i flera matcher som Sam försvann, speciellt mot dom här lägre placerade lagen, när man trodde att han verkligen skulle få chansen att visa upp sig så syntes han inte alls.
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: Han var långt ifrån överlägsen. EJK gjorde ett fantastiskt jobb i det tysta och öste in poäng i slutspelet.

Jag är inte heller ett dugg bitter över att Sam lämnar, då han redan i höstas pratade om att "spela bra nu så att han får bra erbjudanden inför nästa säsong":

Som Rytter skrev så skulle det svida betydligt mer ifall en spelare som Aagaard stack, där man ändå känner att det finns genuin lojalitet gentemot klubben. Sam, Woods, Bernhardt etc. drömmar knappast om en framtid i MoDo, oavsett om vi spelar i SHL eller HA.
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: långtidsskador på två Shl-backar, en i Frölunda o en i FBK, Bernhard diskuteras säkert gissar jag.
Kommentera