1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480355 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2352619

Sv: Apropå ingenting...
Robin Press första spelare som aldrig ska få spela igen i Sverige och inte har något att göra i landslaget, förlängt sitt KHL kontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Problematiskt att börja skuldbelägga spelare som inte utför de förväntade politiska manifestationerna. Även om det förefaller vara en självklarhet i detta fall, väcker det ju frågan om vi ska lägga samma "press" på spelare som spelar i andra problematiska länder. Och tänk om det vid ett tillfälle visar sig att rapporteringen om en viss händelse har varit vinklad (*host* BLM, #MeToo *host*) och att verkligheten inte var så svartvit? Blir bisarrt att forcera in idrottsmän i åsiktskorridoren. Idrott ska ju vara separerad från politiken!

Det här är en av få saker som verkligen måste bestämmas från centralt håll. Antingen är det okej att arbeta i Ryssland eller så är det inte det. Att säga "Mja, gör som du vill, men om du fattar fel beslut kommer vi kasta ut dig i kylan" är givetvis helt horribelt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Jag håller med Fruktansvärt bedrövligt agerat. Jerebko är tydligen en särdeles egoistisk människa enligt initierade uppgifter, men frågan är om inte Press är mer korkad.

Samtidigt vet vi att hockeyförbundet är Sveriges uslaste idrottsförbund och Press kan nog räkna med att den där pampen Larsson håller armarna öppna bara han får en fet bjudmiddag.
Kommentera