1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2352646

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Kanske är din åsikt, men min åsikt är att väljer man spela och göra reklam för ett land som just nu väljer att bomba sjukhus,skolor, civila hem och affärer i jakt på att direkt skada civila eftersom dom inte kommer åt militären, så har man inget att göra I landslaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Min fråga kvarstår: Varför förväntas inte spelarna markera på samma sätt gentemot NHL när USA bombar sjukhus och skolor i jakten på terrorister (vilket är exakt samma sak som Putin menar att han gör)?

Det finns massvis av saker som spelar in: Retoriken, geografiskt läge, nyhetsrapportering etc., men med tanke på all propaganda som sprids är det helt omöjligt för en vanlig Svensson att veta exakt hur det ligger till och vad som är sant och vad som är falskt.

Så, vad är anledningen till att det är fritt fram att spela i NHL när USA:s militär spränger sjukhus och mördar små barn med drönare i jakten på terrorister, medan det anses vara ett faux pas att spela i KHL?

Det finns såklart ingen rationell förklaring. Det är som med allt annat: Det blir konsensus att tycka något, och alla personer som ser minsta lilla nyans, blir stämplade som okunniga eller rent av ondskefulla.
Kommentera