1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481416 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2353249

Sv: Silly season
JoseGonzales: Jag tror inte spelarna tittar på ett snitt de senaste tre åren. Inte heller att man tittar mycket längre tillbaka och ser att ni är ett lag som varit nere i division ett och vi varit i SHL.

Man tittar på nuläget där vi ifjol kom före er i serien. MoDo har bättre ishall, bättre träningsmöjligheter, mycket mer välrenomerad och erfaren tränare, mycket bättre rykte som spelarutvecklare osv.

Jag tror att de flesta vid samma lön och yttre förutsättningar inte väljer Löven om man går från Nordamerika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Förklara för mig varför ni skulle ha bättre träningsmöjligheter.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Men, det handlar såklart också om förväntad roll i laget. Vilken uppfattning man får av sportchef/tränare. Andra saker som boende, bil, möjlighet för en respektive att få jobb.

Det ska till en helhet.

Det är liksom inte så att IKO har bättre möjlighet att värva spelare än Brynäs baserat på senaste säsongerna, i och med att det är långt ifrån det enda som betyder något.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Nä, man kanske hellre går till ett felbyggt lag helt utan karaktär som åker ut mot en underdog med halva stommen borta. Hoppas Gradin bygger ett lika karaktärslöst lag denna säsong som förra, så vi får spela ut er enkelt igen! Er välrenommerade tränare vart helt avklädd av en 32-åring, väldigt intressant! Seriens överlägset mest defensiva tränare också för den delen, Mr Köttmur
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Vore Linus Sandin en spelare för MoDo?
Kommentera