1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2359007

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Undrar om man inte såg fel tidigare när man skrev att Södergran spelade i andrakedjan. Jag tycker inte att man ska sära på den kedjan då jag anser att den tillsammans är bättre än vad spelarna är individuellt. De passar sjukt bra tillsammans helt enkelt. Jag har svårt att tro att man skulle få ut lika mycket ur Svenningsson i en annan miljö. Man ska inte underskatta fördelen av att ha spelat ihop väldigt länge och lärt sig hur de andra fungerar.

Det vore fantastiskt om man får igång Mannberg. Han hade en period ifjol där han gick rakare på mål och inte krånglade till saker helt tiden. Kanske kan han komma tillbaka till ett enklare spel om han får nya kedjekamrater och MoDo skulle må väldigt bra av att han tre kedjor som är spelande/producerande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Södergran spelade med Adam Pettersson o Mannberg. Den kedjan såg bra ut. Framförallt Södergran såg väldigt spännande ut. Var väl inget större fan av Mannberg ifjol men tror han kommer höja sig. Inte så lätt alla gånger att ta klivet ner från Shl. Sen tror jag vi gjort ett klipp i Adam Pettersson.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Tycker Mannberg har något framåt, han kan ta vara på lägen som dyker upp det finns något distinkt där. Swe även bra passningsvägae men blev lite anonym. Men en hel säsong så.
Kommentera