1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2377327

Sv: Premiär!! MoDo - AIK 2022-09-23
grimiss: Som jag såg matchen igår, Modo började klart bättre än AIK som stod på hälarna, när sedan vi fick utdelning ganska omgående och även utökade ledningen så började man slarva med pucken och jag tänkte för mig själv att ”nu är dom över konstruktiva” och AIK började äta sig In i matchen och när slutsignalen efter första ljöd så var AIK inne i matchen.
Deras utdelning kom helt logiskt i 2a, Modo gör det dom gjort så många gånger förr, tappar puckar på ställen där man absolut inte får tappa puckar och AIK kan ganska enkelt kasta in ett gäng puckar i Modos kasse, typiska bjudningar från Modos juniorer och allmänt svagt försvarsspel av kollegor och tyvärr ingen direkt säker utstrålning av gudlevskis.
AIK bevakar i 3:e och Modo har tur att Klas Endre är lika svag eller svagare än gudlevskis för några av hans ingripande i 3:e är direkt usla och Modo kommer ikapp målmässigt.

Positivt från igår är först och främst
publiken +5000,
Gnuggarna som bar Modo på sina axlar
Nordins straff
Domarna som var mycket bra

Negativt eller iaf stora frågetecken:
Gudlevskis
Stjärnorna och Marenis försäsong
Måljingeln när Modo gör mål
Powerplay

AIK tar 2 poäng och det är inte alls orättvist på något sätt.

Detta är som sagt min egen åsikt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premiär!! MoDo - AIK 2022-09-23
Gavelo: nä vi är nog helt ense på alla delar. Kanske att jag tycker modos upphämtning i tredje var rätt stark och inte bara berodde på kasst målvaktsspel. Förra året hade vi dock sannolikt kommit undan med andra perren och ändå vunnit pga Tex. Sen tror jag ju aik kommit ut starkt i andra oavsett men modo måste ju kunna hantera en starkare period av motståndarlaget utan att begå så grova misstag. Hålla på utsidan och sen ta tillbaka momentum utan att ha fått 4 jävla mål i baken.

På plussidan så tänker jag att det här kan skaka liv i spelarna rejält dock.
Kommentera

Sv: Premiär!! MoDo - AIK 2022-09-23
Gavelo: Undrar om inte Gudlevskis och Marenis tar hockeyn lite lett...
Kommentera