1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481370 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2378408

Sv: Apropå ingenting...
Hank: Nu är jag här och lugnar ner forumet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Inte hunnit skriva sen igår:

+ A.P var en positiv överraskning för mig som varit lite nojig angående honom tidigare. Lägger inga fingrar emellan. Smäller på och är jobbig för motståndare samtidigt som han visar på en skaplig spelförståelse.
+ O.P såg rappare och mer vältränad ut ifjol. Verkar trivas ihop med den alltid levererande Ohlsson.
+ Jakob Norén. Älskar hans puckbehandling och förstapass även i pressade situationer. Dräller vid ett mål men det skyller jag på premiärnerver. Lite klen ännu, men här har vi en blivande storback.
+ August Berg. Levererar det som lovats. Oöm och inte helt oäven i offensiven heller.
+ Södergran. Levererar precis det man förväntar.
- Marenis. Nu petade han in en puck i slutet, men annars väldigt anonym och ser lite trög ut i åkningen. Tror dock han kommer leverera oavsett.
-Josh. Lite hårt att sätta honom som minus i första matchen, men han är förstecenter och då kommer också kraven. Mellan perioderna som han var vilse visade han upp rätt fina handleder, tror nog det kommer sluta i en flipp trots allt. Ser seg ut men beror nog mest på storleken. Förlorar inga åkdueller.
-Näsen/Bernies defensiv. Förbannat tråkigt att se dom vara så MJUK. Har på plats studerat Bernie en del, och när han är på humör kan han spela både hårt och småfult i egen zon. Tråkigt att det inte kan vara mer konsekvent.
-Gudlevskis. Igår var det INTE bra. Hoppas han steppar upp.
Kommentera