1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480433 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2384019

Sv: Västerås - MoDo 2022-10-01
JoseGonzales: Tycker sportchef Zetterberg är makalöst beige till rakt av undermålig också. Finns det någon annan som missat på importer i samma grad som honom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - MoDo 2022-10-01
KB65: Ove tar en Serieledningsgrogg och lite Jalapeno-chips efter maten. Vore ändå bra om vi inte leder serien hela säsongen.
Känslan är att det kan bli lite panik tidigt hos SHL-lagen i botten, så Gradin lär nog ha rejäl konkurrens. Grinar inte om det kommer en sniper från ECHL...
Kommentera

Sv: Västerås - MoDo 2022-10-01
KB65: Jag har alltid gillat Paananen, men han verkar rätt begränsad. Man utvecklas inte från år till år, utan är ett femte-sjättelag i regel. Från år till år höjs budgeten, men det avspeglas inte särskilt väl i tabellen. Dessutom är det samma ursäkter varje gång. Det fungerade ett tag, men undrar om man inte nått vägs ände snart med nuvarande ledning.

Som du är inne på är nog Zetterberg ett ännu sämre val som sportchef. Han har verkligen inte många lyckade prestigevärvningar. Inte ens när han knyter till sig Daniel Gunnarsson slår det väl ut. Speers var väl tänkt som en toppcenter, men han verkar mest vara en defensiv spelare. (Jämfört med Dickinson är det klasskillnad än så länge). Det är väl inte heller så att man hittat så många fynd heller? From platsar väl knappt i vinter, så varför behölls han?
Kommentera