1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2386239

Sv: MoDo - Mora 2022-10-07
Robin Ztorken L: Jag håller med gällande domarna. Det var riktigt dåligt från deras sida. Det var på tok för många saker de missade.

Sedan vill jag gärna att jag ska känna att det var starkt att hitta ett sätt att vinna, men att det slutade med en stor tavla gör att det känns oärliga. Mora hittade ett sätt att förlora... Visst var tredje den bästa perioden, men ändå var det mest bonnröta...

Har en dålig känsla för ikväll. Det har gått lite för bra att samla poäng även när vi inte förtjänat det. Det skulle därmed inte förvåna om vi får missflyt just mot Löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2022-10-07
J F K: Jag fick känslan redan förra säsongen att Hedberg har scoutat oss väldigt hårt. Mora läser våra återkommande varianter och då blir vi frustrerade och slänger iväg puckarna istället. Det var ju i ärlighetens namn just detta som ställde till det i slutspelet också.

Skulle vilja se en riktigt tung kedja mot Löven med Marenis, AP och Södergran/OP där alla är beredda att ta den obekväma vägen. Det är fortfarande lite för lätt att hålla oss på utsidan.
Kommentera