1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2395327

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nu skapades ju en del chanser i förlängningen, men annars blir det oftast mer lurpassande inför straffläggning, med största fokus på att inte låta andra laget vinna puck. Minns kanske fel, men fanns det inte en tid där lagen bara fick varsin poäng om förlängningen blev mållös? Tror det skulle bidra till lite roligare och offensivare förlängningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe2:
Det stämmer, i början kördes bara förlängning och matchen fick sluta oavgjord. För min del får de gärna skippa både ock, vad är det för fel på oavgjort resultat?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe2: jag tycker det blev sämre sen de bytte sida i förlängningen, nu går det ut på att trötta ut motståndaren i anfallszon, byta in nya spelare snurra en stund återigen nya spelare o.s.v. medan försvarande lag inte kan byta
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Man måste ju respektera er scouting senaste åren. Ni plockar ju fram kanonspelare nästan varje år. Ni måste ju vara dom i HA som tar flest "okända" spelare som sedan blivit SHL stjärnor på bara något år.

Ta bara Karlkvist, Olofsson, Tambellini och Johnson som exempel. Sen har ni ju många som kanske inte gjort succe i SHL än men som jag mycket väl kan se vara absoluta toppspelare i SHL om något år typ som Vigneault, Woods och Bernhardt för att nämna några.
Kommentera