1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2399180

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
Rytter: Vill se Marenis i 5-10 matcher till innan jag bestämmer mig vad jag tycker om honom, kvalitet finns som du nämner men verkar svår att spela med. Slö som attans med.

Har skrivit det här förut men gör det igen, tycker att vi behöver värva minst två spelare om vi ska nå SHL, helst tre.

1. Toppytter till första kedjan: En monumental viktig värvning, den här spelaren kan inte bara vara skillad utan måste också kunna axla rollen som lagets stora ledare, Josh och Woods kan ej dra det lasset. Gärna högerfattad och hade hjälpt om han var nordamerikan då han kommer spela med Josh och Woods. Den enskilt viktigaste värvningen i jakt på SHL platsen.

2. Fjärde center: Inte lika stora krav här, men ska vara bra defensivt, stark längs sargerna mm. Theo är duktig men håller inte i ett slutspel.

3. Topp fyra back/bredd back: Den här värvningen beror på Ingman, om man tror på Ingman så kan man köra på en bredd back, om inte så behöver det vara en topp fyra back. Men en till back behövs då vi är känsliga där.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
modomille:
Bra resonemang, får gärna vara två stycken på nr 1 då man behöver lite djup.
Låst ämne

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
modomille: men såg han slö och seg ut i hästen? Jag minns faktiskt inte. Jag hade nog tänkt att produktionen kunde dröja men slö och seg var det sista jag förväntade mig från honom.
Låst ämne

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
modomille: Jag tycker Ingman gjort det bra hitills det som saknas är bra andra och tredjeformationer, allt annat än godkända.
Första och fjärde gör sitt jobb tillfredsställande,men de andra två....
Låst ämne

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
modomille: Bra, får jag göra ett tillägg, inte så oviktigt. En målvakt som går in som etta eller knapp tvåa. Tror inte Tex är tillbaka i form denna säsongen, så MoDos absolut viktigaste värvning är kompetent målvakt
Låst ämne