1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482660 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2400759

Sv: Silly season
Att fimpa sveningsson som jag anser inte ens är första namnet som ska lämna om nån ska få gå, det känns dumt.
Han va vass under slutspelet ifjol och jag tycker han kan vara en spelare som kliver fram när det behövs nu har han likt andra spelare i laget startat svagt. Jag va först inne på att man skulle behålla Aagaard i första men i ärlighetens namn vill jag ha tillbaka honom i andrakedjan för att den ska börja funka igen… vi behöver en ytter till första känns det som och sen få igång vår andrakedja.
Marenis måste måste måste börja producera mål snart, vet inte vad det sitter i men tycker han gör det svårt för sig själv och tyckte både i första och andrakedjan att man inte har honom som den klara ”skytten”

Skulle Sam bli fri från HV71 så tycker jag absolut man ska testa honom i första med dicken och Woods men jag tror att vi kommer få se en ytter in först och lägger mina slantar på att denne kan vara Halbgewachs i Växjö som producerat dåligt. Men skulle va spets på HA nivå.

Bara för att avsluta tjurigt med så är jag inte imponerad av Daniel Mannberg, jag tycker man ska testa att eventuellt plocka upp OP i tredje med Södergran och AP för att få en ”bulldozer” kedja
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KarateKing700: exakt. Snacka om svar på tal. 2 mål på 15 min :D
Kommentera