1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2411293

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Är medveten om att det är två olika spelare, men samtidigt verkar en del vilja ha Södergran i första alternativt andra kedjan och då blir det relevant att jämföra dem. Tycker inte södergran gjort det dåligt men det fanns samtidigt förväntningar om att han skulle producera trots allt gjort uppåt 20p en shlsäsong.Tänk om Svenningsson levererat på Södergrans nivå. Södergran tappade däremot sin plats i första pp.

Skulle inte säga att Marenis tappat positionen i PP den låg hos Woods och det är dumt att flytta honom.

Sen tycker jag att Marenis skapar mkt tid i spelet och gör mkt bra grejer, extra tydligt tycker jag det blir i täta i matcher men det är ju förstås min subjektiva åsikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: En sak med Marenis:
4 PATRIK BAJKOVS ÅTERSTART
Patrick Bajkov kom aldrig till rätta i Kristianstad och hamnade sedermera i Vita Hästen. Där har kanadensaren lyft flera klasser, fått chansen i toppkedjan med bland annat Marcus Eriksson och dunkat in poäng. 24-åringen har gjort poäng i samtliga fem matcher i nya klubben och levererat fyra mål och totalt sju poäng. En skarp kontrast mot tiden i KIK där det blev fem poäng på tretton spelade matcher.

Det där är från Hockeyallsvenskan.se och det var nog en del av fjolårets succe för Marenis att spela med just Marcus Eriksson...

Marenis spelar väl fortsatt i andra PP i samma roll som AP i första?
Kommentera