1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

403691 inlägg · 3999 ämnen

Inlägg #2411389

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Klart vi inte ska bryta. Robert Döme var en enorm besvikelse under säsongen och historier om hur han gick på krogen och avslutade med dubbla kebab gjorde inte saken bättre.

Likväl var han näst bäste poängplockare i slutspelet (före exempelvis Sundström, Skröder och Kuusela).

Men vissa här inne fortsätter intala sig själva att Marenis bara "kommit fel i formationerna" istället för att erkänna att killen knappt orkar genomföra ett byte i dagsläget. Det lät minst sagt lite annorlunda när Dahlroth slarvade...
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Uppenbarligen uppskattar Hinken en bra kille som sprider bra stämning i laget men inte producerar på förväntad nivå än en som producerar bra men har dålig karaktär.

Marenis verkar vara en energi och glädjespridare.
Med det sagt är det helt galet att han missat i sommarträningen och där skulle man fasiken satt han på läktaren tills han har värdena i ordning.

Men såg matchen på plats sist och tror inte det är 100 fysiken det tryter i. Precis som vi inte vat sämst tränade i Sverige de år vi såg helt tröttkörda ut varannan match.
Utan man spelar otroligt spänt och håller klubban hårt.
Tycker Marenis vill mycket under matcherna också. Lite för mycket, istället för det enkla passet försöker han alltid vara överkreativ, vilket bara gör att han sänker farten i spelet. Skulle tro det fu lade bättre i hästen men vi bygger spelet på fart och då ser det mest taffligt ut.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Du måste skämta!
+1
Kommentera