1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474608 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2412831

Sv: Mora - MoDo 2022-11-25
Tarasov: Har ni tänkt på att det är relativt tyst om MoDo i media? Hade förväntat mig sensationella rubriker om hur inget kan stoppa oss och hur säsongen redan är avgjord, men det känns som att allt fokus ligger på DIF och vad de behöver göra för att bli lika dominanta som de bör vara. Knappt ett ord om att kommer krossa poängrekordet om vi fortsätter på den inslagna vägen.

Passar såklart oss perfekt att kunna fortsätta vara underdogs, men nog är det märkligt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - MoDo 2022-11-25
Bad_Brett: På aftonbladet skriver Mattias Karlsson om Djurgården:
"Djurgården ligger tvåa i tabellen. Hockeyallsvenskan är en tuff liga som man inte springer igenom. Med det här poängsnittet så vinner de grundserien. "

Då hade de två poäng per match och skulle alltså vinna serien på 104 poäng? Jag kan väl känna att vi har ett högre snitt än vi sannolikt kommer att sluta på, men är det inte lite märkligt att man räknar bort oss???
Kommentera

Sv: Mora - MoDo 2022-11-25
Bad_Brett: Märkligt att det var mer skriverier ifjol när HV var nere. Man trodde att nu blir det äntligen så att allsvenskan får lite mer mediatid, men i takt med att Djurgården spelat som en påse nötter (men räddats av målvakten) har liksom luften gått ur. Det var inte så roligt som man trodde tror jag stockholmsjournalisterna tänker.
Kommentera

Sv: Mora - MoDo 2022-11-25
Bad_Brett: Är själv förvånad att MoDo inte haft en dipp. Tyder på bra saker i klubben. Media ska man filtrera hårt. Det är våren som gäller
Kommentera

Sv: Mora - MoDo 2022-11-25
Bad_Brett:
De läser vårt forum och tror vi är ett korthus 🤣, jag tror det har att göra med att det inte upplevs som att vi har några problem. Djurgården är ett mittenlag rent statistiskt enligt cmore-studion.
Kommentera