1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

421997 inlägg · 4023 ämnen

Inlägg #2426275

Sv: Silly season
grimiss: Ja och det är ju exakt det jag sagt från början, Vela är en breddspelare för 3/4:e kedjan i dagens Modo om vi får behålla Werner, att plocka in en spelare och peta bort Aagaard som har bättre produktion och är relativt lika i spelstil känns bara konstigt.

Att stoppa in Vela i 2:a och sätta Sveningsson i 4:e (3:e bör vara orörd då den vara briljant) är också ganska udda då Sveningsson inte är en spelare vars roll är att spela säkert i en kedja som gnuggare.

Jag ogillar inte att vi tittar på Vela, han har bra tyngd, bra ålder och är ganska Oöm, dessutom har han väl ett målsinne ungefär i samma kategori som OP vilket är okej, men jag anser inte att Vela är den forward vi behöver för att kunna stärka upp rejält i resan mot Shl.

Nu har hinken sagt att det skall in 2 forwards och allt kokar väl ner till Werners vara eller icke vara, men jag skulle bli besviken om vi bara får Werner och Vela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Werner spelar inte mer än dom två matcher han lånades in för.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Med tanke på hur marknaden för spelare ser ut. Så känns det som många kommer bli besvikna för man har krav som inte är realistiska. Men det är nog melodin i dagens samhälle.
+1
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Jag tycker att han är bättre än vad du anser. Jag är rätt säker på att han skulle ha minst samma produktion som Aagaard om han fick spela i första. Hans nuvarande omgivning är bedrövlig och därför kan man inte jämföra rakt av.

Men, vi får helt enkelt se. Kanske står vi där med två spelare borta i slutspelet och då går Vela in och dominerar.
+4
Kommentera