1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2431526

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: jag tycker verkligen inte att det är drastiskt att skeppa en tilltänkt toppspelare som producerat 0,54 poäng/match i Modo. Sedan skiter jag i hur gammal han är eller om han har bra inställning. Hockey är ett prestationsbaserat yrke och om du uppenbarligen inte får ut den hockey som enligt vissa finns där (vet inte om det är tränarnas fel eller om det är Filips fel) mer än 10 slutspelsmatcher en säsong så tycker jag att man fått mer än nog med chanser på 3 år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Tilltänkt toppspelare håller jag väl inte riktigt med om, men en spelare som man kan bygga på absolut.
Åldern är primär i Allsvenskan, en spelare i ung ålder som inte är för bra utan ligger på gränsen till Shl är den perfekta spelaren att bygga laget på i våran serie, dessutom har man god tid på sig att förbättra sina svagheter i tidig ålder.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Det rimliga är att vi fyller på ovanifrån med nya spelare och att Filip får visa att han ska ha en plats i ordinarie resten av säsongen. Vi kommer behöva bredd, förstår inte varför det alltid ska skeppas.
Det har säkerligen funnits stora förhoppningar på honom men det är inte som att han lyfter någon topplön hos oss. Nu kom jag inte ihåg exakt vad böterna landade på senast, men lönen visade sig väl vara runtomkring 35k.

Har svårt att se någon förlängning på kontraktet däremot som det ser ut just nu.
Kommentera