1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480529 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2431555

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Fast det börjar närmast bli parodiskt med allt "han har mycket hockey i sig"-snack. Man tjatade konstant i nästan TRE SÄSONGER om hur fantastisk han var i slutspelet när Oskarshamn gick upp. Sedan gjorde EJK och han några grymma matcher i våras. Där och då var alla överens om att EJK var den starkast lysande stjärnan av de två, men i takt med att kritiken mot Sveningsson har tilltagit, har myten om hur fullkomligt dominant han var börjat byggas upp på nytt.

EJK? Han kan harva i fjärdekedjan utan PP-tid nu när vi har fått in Niederbach (som för övrigt har gjort en poäng de senaste sex matcherna). Men Sveningsson måste vi få igång! Strunt samma att han fullkomligt har massakrerat vårt tidigare fantastiska powerplay, vi måste bara få igång honom, oavsett om det så ska ta fem säsonger!

Minns när jag tyckte att det var fel att släppa Wernblom. Då var konsensus här på forumet att man inte kan hålla på att ge istid till spelare som egentligen inte förtjänar dem i hopp om att få avkastning längre fram - framförallt inte i ett lag som aspirerar att gå upp. I dagsläget är inte Sveningsson en spelare för andrakedjan och absolut inte PP1. Och i ärlighetens namn är de tillfällena han faktiskt är det extremt få. Med samma argument skulle vi kunna nöta OP i toppkedjor eftersom han öste in mål i slutspelet i Västervik.

Om nu Sveningsson har så bra inställning bör han rimligtvis kunna acceptera att bli petad från powerplay och nedskickad till fjärdekedjan.

Hade kunnat tänka mig något i den här stilen;

Vela - Big Dick - Woods
Aagaard - EJK - Wernblom/annan ny
Ohlsson - AP - Mannberg
OP - Niederbach - Södergran/Sveningsson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Ett miljöombyte var nog det bästa som kunde hände Wernblom, bara titta vilken utveckling han haft när han kunnat smyga lite under radarn och slippa bli förknippad med farsan.

Vill minnas att det blev en otrolig uppståndelse när han gjorde mål i två raka matcher som 16-åring, svårt att leva upp till förväntningarna som byggdes upp.

EJK har väl förövrigt haft sina chanser i pp, händer inte alltför mycket varken som spelfördelare eller skytt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Har svårt att tro Sveningsson kommer spela i andrakedjan med alla friska och absolut inte PP1, om ens powerplay överhuvudtaget. Det är vad det är just nu när 2/3 av förstakedjan är borta.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Känns bra att veta att folk verkar ha hittat en ny spelare och gnälla konstant på nu när Marenis lämnat, var lite orolig där ett tag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Niederbach ska spela högre upp i linorna. Grymt smart spelare.
Kommentera