1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482676 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2432655

Sv: Apropå ingenting...
Paninaro: Håller med dig. Verkar som en del tror att Sam relativt snabbt kommer in i förra årets flow trots att han haft en tung säsong. För mig känns det 50-50... Är bättre att få in tung defensiv utifrån vad vi lärde oss från förra året. Kommer ihåg när vi hade Timo Blomqvist - den enda spelare som motståndarna var rädda för - i slutet av 80-talet (enligt ÖA-BOA).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Timo Blomqvist var grym! Hård, tuff, och ful, ,men samtidigt en riktigt bra hockeyspelare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Tycker att våra troliga finalmotståndare om vi tar oss så långt inte är lika tuffa som förra året. Schilkey är ingen stor kille och Löven har överlag blivit av med tuffhet. Djurgården har inte heller något lag som skrämmer fysiskt.

Samtidigt har vi uppgraderat ganska rejält med Södergran, AP, Vela och Berg. Big Dick går väl på ett ut mot Sam, men de andra är fysiskt mer redo för ett slutspel än ifjol. Samt inte att förglömma att Woods är klart starkare också.

Det är klart att fysiken är viktig med tanke på att domarna släpper väldigt mycket mer, men jag ser inte att det alls blir samma problem som ifjol.
Defensivt så släpper vi in minst mål av alla lag (i konkurrens med DIF).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : håller med att sam inte är optimal spelartyp men med dagens marknad... Känns ändå givet att han skulle göra laget bättre.
Kommentera