1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2439702

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Nucky: Jag tar definitivt inte ut någon förlust i förskott!! Jag bara påtalar vad jag är orolig för. Tycker inte att man fick några positiva svar i derbyt senast. Känns som att vi gick i samma fällor som vi gjort dom 3 senaste säsongerna, och inte lärt oss ett dugg.

Det kan ju så klart förändras med några nyförvärv, killar som kommer in med en annan inställning och attityd. Tror att dom kommande derbyna kommer att bli oerhört viktiga, hoppas att vi får bättre svar där.

Man måste väl få kunna vara orolig utan att ta ut någon förlust i förskott, eller???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Confusius: Eller så är det så enkelt att vi gått ner oss en aning(precis som också Karlin var inne på) den senaste tiden och då räcker man inte till mot en toppkonkurrent som tvärtom oss har en stigande formkurva just nu.
Gången innan vann vi mot Löven hemma, och jag tycker vi var bättre även i fjolårets slutspel, vi föll dock på en något naiv inställning och lite för många unga spelare i laget.

Men jag hatar dock att älta fjolåret. Det är nya lag och nya förutsättningar, så det som hände då är egentligen så jävla ointressant. Att tro att Löven ska ha en psykologisk fördel pga det är närmast skrattretande.

Försök vara lite POSITIV för en gångs skull. Våga vara det.
Kommentera

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Confusius: Är ett derby kvar, i Umeå. Då ska vi ha 2 eller 3 poäng. Inget annat räknas. Det blir en oerhört viktig match psykologiskt. En liknelse tar mig till Detroit-Colorado i mars 1997, sista grundseriemötet, bortalaget hade ett sånt där äckligt mentalt övertag som Löven tyvärr har på oss men Red Wings offrade allt de hade, var matchen där Vernon slogs mot Roy. Man vann i förlängningen och sedermera i slutspelet. Gäller att sätta tonen när vi möter dom i februari!
Kommentera