1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2455961

Sv: Mora IK - MoDo Hockey 2023-01-27
J F K: Ditt första stycke är klockrent. Emojen (som jag inte har tillgång till just nu) är 'en knuten näve'. Men jag tror samtidigt att vi har ett par matcher till på oss innan vi går in i slutspelsmode.

Sen vi, felaktigt (efter domarmissar, coachmissar, felinställda spelare, dåligt slipade skridskor, blottläggandet av en misskött hockeyförening som på sovjetisktvis hävdat 'Superhockeylagsstatus' åkte ur så är vi nu tillbaka. För första gången sedan då...jag kan inte ens prata om det... så har vi en organisation som kommer ta oss tillbaks till SHL - där vi hör hemma.

Efter 16 raka lärde vi oss följande/Bland annat: Vi vinner på skills och vi är grymma i det mesta. Om vi tar i och vill så vinner vi.
Efter SSK lär vi oss att vi inte vinner på skills. Vi vinner inte bara av oss själva för att vi är grymt coola. De andra lagen vi möter spelar för 'sin överlevnad'. Det är inte 6 lag som gått som tåget och kommer göra upp om SHL-platsen. Den verkligheten måste vi också leva i och det har vi inte gjort. Nu är vi i en process där vi slipar på ALLT för att kunna ta steget. Under min tid, 57 levnadsår och nära nog 30 år som Hard Core MoDo supporter (då jag åkte Y-buss från Stockholm för att kolla Sedinarna och Karlin i J16... och andra matcher också men ni fattar...) har jag aldrig känt sån framtidstro som nu. För mig känns Karlin, Gradin och deras team som nyktra vinnare. Jag ser att vi har ett antal spelare som faktiskt kommer ta oss upp! Jag skulle kunna skrivit 'kan ta oss upp' det kan ju alltid skita sig å det grövsta in i det sista. Men jag känner för första gången att vi faktiskt är favoriter i år.

Vi möter lag som slåss för sin överlevnad/kring strecken. Det gör inte vi för 'vi vann den här serien för 3 veckor sedan'. Vi har inte varit skadefria eller haft domarna med oss. Vi är bara bra i år, med bra killar och en bra ledning.

Nu ska vi bara börja spela slutspelshockey, spela desperat. Jag är övertygad om att det här laget kommer lyckas med det.

Det är om 10 matcher vi ska börja vinna igen: Komma in i slutspelet som kungar, de andra veta att vi är kungar (vilket jag faktiskt tror de fattar redan nu) och ta steget upp. Nu ska vi spela ihop laget med de nyförvärv som kommit.

#FreeWernblom

#Karlinsmodosmguld2025
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Mora IK - MoDo Hockey 2023-01-27
Esox: Ser HV-Luleå 0-3, Känns som om det blir HV-MIF i kval, det vore ju kanske inte det bästa om HV ramlar ur igen ifall vi inte lyckas gå upp förstås. De lär pumpa in pengar igen som förra året. 😴 Samtidigt kanske Sam återvänder då om vi har tur.
Låst ämne