1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481227 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2457425

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Bad_Brett: Tror att vi ALLA ser/har sett att det sett riktigt illa ut senaste 10-15 matcherna. Då måste man ställa sig frågan varför?

Har vi helt plötsligt blivit ett väldigt dåligt hockeylag, och var första 25-30 matcherna bara extremt flyt? Ja kanske, helt omöjligt är det inte.

Eller kan det vara någon eller några av följande orsaker, rejäl formsvacka, tränat hårt en period, våra 2 bästa spelare borta en längre period, 4-5 nya spelare som ska in i gruppen? Ja kanske, inte omöjligt?!

Jag kan dock förstå din oro, är lagd åt det hållet själv. Vi har 14 matcher kvar att spela. Skulle det vara lika illa med 5 matcher kvar tror jag vi kan börja oroa oss på allvar.

Själv är jag mer oroad för vissa lag i slutspelet. Både Mora och Björklöven har extremt starka PP´n. Skulle vi möta någon av dessa så MÅSTE vi hålla oss på banan, och det brukar vi ha problem med. Vi har ju sett nu 2 år i rad hur Björklöven lyckats få oss ur balans genom filmningar och provokationer, och satt oss på utvisningsbänken. Det här MÅSTE vi sluta med, för i 5 mot 5 är vi klart bättre än båda lagen.
Där ligger min oro.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Confusius: Det här med sorgebarnet PP har ju till 100% att göra med bortfallet av Woods och Dickinson. Vi hade 45%-ig utdelning i hela november, strax innan de försvann. Ta bort Schilkey och Fitzgerald samt Persson och Ljunggren så skulle de lagen förmodligen ha en liknande negativ utgång i den spelformen. De flesta lagen lutar sig tungt mot en välfungerande PP-formation.

Tror PP kommer lyfta igen i takt med att Woods bygger upp formen igen samtidigt som vi spelar in de nya killarna. Då kommer vi vinna fler matcher också.
Låst ämne