1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479871 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2459804

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Foppatofflan:

Ja han är inte 100% än men som du säger har han också en stigande form. Vågar utmana mer, gör sin försvarare oftare, klarar att skydda puck och rycka ifrån osv. Men det sakas det där sista för att det ska lossna helt, tajming och puckkontroll är inte riktigt tillbaka som det var i höstas.

Men ge honom en 5 matcher till så borde han vara tillbaka i form.

Förövrigt så gillar jag kemin som den kedjan skapat. Hittar många fina lösningar i offensiven och skapade mycket igår.

Frågan är hur man ska tänka ifall de fortsätter att utvecklas, ska man stoppa in Dickinsson där som var fantastiskt med Woods med risk att det stör laget innan han är i form och man får ändringar i fler kedjor.

Eller ska man prova Dickinsson med Halloran och Niderbach (wernblom om han kommer) för att se ifall de kan hitta kemi? Halloran - Dickinsson - Wernblom låter för mig som en sjukt intressant kedja.

Jag tycker ju att Dickinsson och Vela ska vara i olika kedjor så vi sprider ut deras egenskaper och fysik på två kedjor. Vela behöver väl nödvändigtvis inte vara center, men vill ha dem i olika kedjor iaf.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Rytter: helt klart ett problem med att konstellationerna, oavsett, återigen kommer att brytas upp i samband med Josh återintåg i laget. Kommer sannolikt ta en månad för Josh att vara tillbaka i form. Fot i gips ger dessutom snabbt atrofi (muskelsönderfall) som kan ta ett bra tag att återhämta sig från.
Låst ämne