1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474577 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2463605

Sv: SÖKES: Matchanvända MoDo-tröjor
puffe: Ser inte ut som en replica direkt, med tanke på hur nött den verkar vara vid armbågarna.. tror mer på att det bara är en random bild till annonsen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÖKES: Matchanvända MoDo-tröjor
Werner:
Tröjan på bilden är matchanvänd av Foppa säsongen 93/94 (det användes 2 olika vita versioner) Tyvärr äger jag den inte, utan den finns hos en samlare i Kanada. (men jag tjatar på honom...)

Blocket Annonsen var lite av ett test att nå ut till fler... en köpesannons brukar ge 35 träffar totalt, denna annons har på 4 dagar givit över 600 träffar... (samma annonsbild)
Kommentera

Sv: SÖKES: Matchanvända MoDo-tröjor
Werner: Om man säljer en Peter Forsberg-tröja för 'ynka' 5000 kunde det vara OK om det var replica., Men inte Foppa i MoDo-dress, Matchanvänd. . Då hade man beskrivit den mer ingående om den vore äkta matchtröja, visat fler bilder. Men jag är inte 100 säker, bara märkligt om man inte skrivit att den var match-använd, visat fler bilder mm. När något är för bra ska man fundera en gång till.

Jag har en Foppa-tröja från året innan(som är replica såklart), den ser också matchanvänd ut, eftersom jag bar den i typ 20 år. Så den har ju sett matcher
Kommentera