1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483857 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2464337

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag ser det som bra att det kokade över som i BIK matchen. Hoppas att de använder det på ett konstruktivt sätt och rannsakar sig själva. Sebbe verkade göra det i intervjun redan, bra att det står ett A på hans bröst. Gnälla på domarna, det får vi fans pyssla med.

Men sen är det som att vi alltid börjar i underläge mot Björklöven. De lättar en puck på mål som smiter in på någon helt sagolik turlig väg eller på en målvaktstavla från vår målvakt.

Det slår typ aldrig fel. Vill minnas att det var så semifinal #6 tog slut förra säsongen där vi borde avgjort serien. Mål som de aldrig någonsin gör om och idel ramträffar från oss. Hoppas det vänder idag eller på fredag och vi får några skitmål med oss istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: OM Modo kan använda det konstruktivt i kommande slutspel så är allt möjligt men om vi agerar som vanligt så kommer vi inte ta oss till Shl.

Sen måste vi naturligtvis också spela som bäst om vi skall gå upp.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Ja och framförallt i ett slutspel är det ofta slumpen och tur som avgör. En ramträff och sedan vänder spelet och mål för andra laget. Låt oss hoppas att vi har turen på vår sida i vår.
Kommentera