1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2465904

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
gizzo: Jag är rätt enögd själv, men kvällens seger för Löven var en av de värdigaste jag har sett i hela mitt liv.

Extremt uppgiven nu, men vet i bakhuvudet att allt kan hända i ett slutspel.

Men ikväll var det pojkar mot män. Jag skäms över hur MoDo uppträdde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett:

Du skäms alltså när ett lag utan sina två toppforwards åker och möter seriens nästa bästa lag och driver spelet i 60 minuter och skapar minst dubbelt så många heta chanser.

Det är en väldigt märklig inställning av en supporter att skämmas över denna insatts. Det är liksom inte förlust med 4-0 borta mot Almtuna.

Man måste kunna skilja på resultat och prestation. Jag tror de flesta som kan hockey ser att vi gjorde en bra prestation och är stolta över spelet men missnöjd med resultatet.
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett: Nu yrar du. Vadå skäms över hur vi uppträdde? Vad exakt skäms du över? Att vi hade dåliga avslut? Tror jag aldrig har hört någon skämmas över det. Inte direkt som att vi hade dålig inställning idag mm. Idag hade vi vunnit om vi var mer kliniska och det kan jag lova att statistiken backar upp.
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett: Du är ganska ensam om att tycka det. Det är bara målen de är effektivare pä. Spelmässigt tycker jag att de är rätt dåliga. De sköt endast 15 skott på mål under en hel hemmamatch, och även om spelarna i intervjun säger att de vill lyfta upp spelet så är spelet nästan undantagslöst där Löven inte vill spela. De orkade inte ens följa gameplan att få ned spelet djupt, utan spelade igelkottförsvar värdigt Västervik.
Kommentera