1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481277 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2466094

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Rytter: Nivån på denna diskussion alltså...

Jag gissar att de flesta journalister kommer hålla med mig om att det är ett misslyckande ifall MoDo åker på storstryk mot Löven i ett slutspel. Om ni andra är helt okej med detta så får det stå för er, men det är rätt uppenbart att MoDo har gått all-in för att gå upp i år och då blir det lite skrattretande ifall man inte ens lyckas göra ett mål mot de andra topplagen.

Nu har vi under senaste matcherna blivit nollade av Löven och Djurgården. Gjort ett mål mot Södertälje respektive Mora, samt torskat Karlskoga. Om du/ni är nöjda med det så är det kanon - Jag menar att det rätt patetiskt att ett lag som varit så överlägset hela säsongen och dessutom förstärkt truppen mer än något annat lag, inte klarar av att utmana ett enda lag på topp-6.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett:

Det är för att du och alla journalister vänder kappan efter vinden och har extremt selektivt minne.

Kolla din tippning inför säsongen, kolla journalisternas tippning. Nu ska de leka duktiga och generera "klick". Lite som du gör faktiskt.

Vissa bara älskar att slänga sig med ord som fiasko, katastrof osv utan att faktiskt förstå vad det betyder.

Nej det kan inte vara ett gigantiskt misslyckande ifall ett lag missar att gå upp. Att missa slutspel är ett gigantiskt misslyckande att falla i en final mot ett jämnstarkt lag kan omöjligt vara det.

Sedan har ju de andra lagen förstärkt rätt friskt under säsong med.
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett: Nä, det är nog bäst vi lägger ner säsongen och fortsätter klaga över alla matcher vi förlorat. Frågan är bara var vi sätter gränsen? 1968?
Skärp dej. Det är ishockey.
Kommentera