1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2466144

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
puffe: Hur menar du? Cheerleading är en mycket farligare och tuffare sport än ishockey. Jag anser att kvinnorna fortfarande har ett försprång som gör att damlag i cheer är mer underhållande att titta på än herrlag (även om det har blivit allt vanligare med mixade lag vilket jag kan tycka är en ganska intressant företeelse då det möjliggör en hel del avancerade kast).

Senaste SDHL-matchen var det 120 åskådare på, vilket iofs var bäst av alla lag, men det tyder ändå på att rätt många delar min uppfattning om att damishockey inte är speciellt underhållande? Så varför skulle jag då någonsin vilja stötta en sådan företeelse (bortsett från rädslan över att uppfattas som en bitter misogynist dvs)?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett: Gäller vårat bet fortfarande?
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett: det här blir spännande, få se om du nappar på det här narrativet.

När jag summerar säsongen hittills så får jag obehagliga vibbar av när Hardy införde Big Ice Hockey och det såg sjukt bra ut i gruppspelet. Vi spelade ut Kanada i gruppspelet, vann mot Tjeckien knappt och stort mot thskland. Sedan tog det slut mot Belarus som nog ingen glömt.

Dvs att man bländas av en överlägsenhet när det gäller som minst och sedan när det gäller och ett mindre spelande lag spelar cyniskt och att man är bättre på allt i matchen och statistiken säger att man borde vunnit men man inte gör det. Och så står man där utanför finrummet när medaljer delas ut eller finalmatcher om avancemang spelas.

När Woods/Dickinson var hela såg jag väldigt få hinder i vår eriksgata till avancemang. Lätt att få hybris helt enkelt och glömma bort att laget levererat över allas förväntningar och att skador samt avstängningar kommer. Att andra lag värvar och utvecklas under tiden. Att MoDo kan hamna i en svacka med dålig tajming inför slutspelet osv osv.

Sen när skadorna kom, flowet bröts men vi fortfarande vann så började min ödmjukhet att ersätta hybrisen och nu är min inställning att det blir tajt både om seriesegern och att pusselbitarna ska falla på plats inför slutspelet. Grundspelet ska sitta på alla händer och fötter, rollerna/hierarkin köpas och sätta sig, special teams på banan och Josh/Woods/Ingman tillbaks i matchform.

Att vi satsat allt vi har och ”nästa års spelarbudget” med finns liksom inte grund i. Widebro/Hinken har gasat men inte sålt museet för att ta klivet!

Det blir spännande och jag är imponerad över hur trion med Bumba Widebro/Hinken/Karlin gett oss chansen!
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Bad_Brett: Jag använder mina vinstpengar från Dej till vad jag vill? En företeelse som damhockey är kanske en styggelse för Dej, men då blir jag ännu mer angelägen att ge till dom som behöver det mest, alltså Modos ungdomsverksamhet(flickor/pojkar)
Kommentera