1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483156 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2466166

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Robin Ztorken L: Vela och framförallt Halloran är klass, det är bara se hur mycket han skapar och båda kommer bli riktigt viktiga framöver! Brickley tycker jag varit en flopp om man ser till förväntningarna, är inte alls imponerad över honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
erjo: Tycker Brockley får oförtjänt mycket skit. Bra på att hålla pucken, blir inte så lätt stressad, gör inga fatala misstag, bra på att välja sarg ut när det behövs.

Sen saknade vi JD, Ingman och Aagard (som förvisso brukar bli psykad av Rahimi). Men det är 3 av våra bästa spelare. Sitt ner i båten.

10 matcher till för att sätta formen. Sen kör vi 12 rska matcher med vinst...
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
erjo: Nu laddar vi om, resultatet från gårdagen är såklart trist och mestadels bara surt eftersom prestationen i det stora hela var riktigt bra, inte perfekt men ett stort steg i rätt riktning. Kul att se att detta laget inte viker ner sig trots psykologiska och inte helt logiska mål i arslet sett till matchbilden, men man får samtidigt ge Löven det creddet att gång på gång lyckas med denna bedrift mot Modo.

Ny match, Mora, en förlust och jag tror vi får svårt att behålla serieledningen om inte Löven förlorar på söndag vilket inte kommer ske, men 3p ikväll så lever liket igen.

21poäng till serieseger
Kommentera