1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2466240

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
J F K:

Kommentar från Fredrik Andersson igår.

-Joonas insats var fantastisk. Vid fyra-fem tillfällen trodde jag att det blev mål, men han tog den, säger Andersson.

Låter som att han inte delar uppfattningen vissa här har, att vi inte skapade nått framåt och inte hade några heta lägen.

Frågan är ifall lagkaptenen i ett av lagen på isen eller en läktarcoach förstår hockey bäst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Rytter: Klart att han förstår ishockey, sedan måste väll du kunna räkna ut att han kommer försöka boosta sin egen målvakt så mycket som möjligt, speciellt efter att han inte räddade en badboll matchen innan.
Med det sagt så tycker jag att vi skapade tillräckligt med lägen för att vinna matchen igår och jag tycker att vi långa stunder spelade riktigt bra.
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Rytter: Satt ju ganska rakt bakom deras bur. Räknade till åtminstone tre högkvalitativa lägen som borde ha blivit mål 9/10 ggr. Plus några till som är riktigt bra chanser.

Nog tycker jag vi är klart bättre hela första perioden men ändå står det 2-0 på tavlan. Man är blind om man säger något annat, men det är inte alltid rättvist. Sen är det svårt att värdera resten av matchen när de kan spela på ledning. På ett väldigt effektivt sätt också.
Kommentera

Sv: IF Björklöven - MoDo Hockey : 2023-02-10
Rytter: Det räcker med att se matchen någorlunda nykter så såg man att Modo skapade iaf 6-7 riktigt kvalitativa målchanser, det går som inte att snacka bort eftersom det är fakta.
Kommentera