1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467137

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Rytter: Som jag ser det så presterar vi inte på full kapacitet just nu men inte långt ifrån, samtidigt gjorde inte Mora.Ssk,Dif eller Löven det när vi var som bäst i höstas och det är väl deras kurvor som börjat plana ut och binär det jämt.

Jag tycker fortfarande sammansättningen i kedjorna är för dåliga, vi har 1 forward borta så vi kan nog inte skylla på skador heller. Ljunggren saknades för Mora igår och bör väl ses som en nära jämnlike till JD.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo:

Fast det handlar inte om vem som är borta i en enskild match igår.

Woods har varit borta i 8-10v eller nått sådant och missat typ 20 matcher, Dickinsson kommer väl ha varit borta 10-12v och missat hälften av matcherna.

Klart det påverkar laget och prestationerna rejält över tid. Att klara ett par matcher utan en stjärna är inga problem men i längden påverkar det laget. Sedan bara för att de är tillbaka i uppställningen så följer veckor av att hitta formen igen se på Woods t.ex. Så man dras med effekterna av skadorna en lång tid.

Inget lag har varit utan sina absoluta spetsspelare så länge som vi. Det är inte ett tyckande utan fakta. Sedan har andra lag haft skador men ofta längre ner i laget och det brukar man klara bättre är ju t.ex enklare att klara sig utan en södergran än dickinsson t.ex.

Nej vi presterar inte nära full kapacitet just nu. Prestationerna från laget i höstas hade krossat dagens modo.
Kommentera