1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481925 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467388

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gäsp:
Apropå Tex vs Gudlevskis. Tex ser tryggare ut, känns som ett han har ett mer regelbundet rörelsemönster. Gudlevskis tycker jag ändå gör bra matcher även om man inte riktigt begriper hur det går till. Hade föredragit något stabilare än honom men tycker han är tillräckligt bra för att vi skall kunna gå upp med honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Tarasov:

Ja Guden har en väldigt speciell stil, när han är i zonen så är han bra och kan göra sjuka desperation saves. Men han upplevs fladdrig i sin stil.

Jag är inte riktigt trygg med varken Tex eller Guden. Tex för att han inte är i form och inte spelat på nästan ett år och lär ha tappat en hel del, orkar han ens spela ett slutspel med så tätt mellan matcherna.

Guden mer för att han är ojämn, högstanivån är riktigt hög men tycker han är den av våra konkurrenters målvakter som kan ha den djupaste dalen. Guden måste plocka fram sitt bästa spel en längre period, över potentiellt 21 matcher och det är jag tveksam att han klarar.

Så jag skulle gärna se att den sista värvningen in är ett lån av en SHL målvakt. Namnge någon från lagen som ser ut att ha spelat klart tidigt, ge klubben en slant och spelaren en bonus ifall han spelar upp oss.

I dagsläget ska man kolla på lagen från plats 7 och neråt (exkluderat lagen som spelar om nedflyttning). Sista matchen i åttondelen i SHL spelas 14/3 och första i kvartsfinalen spelas 17/3.

Efter 14/3 är det 4 lag i SHL som spelat klart, där borde det finnas en målvakt av hög HA klass.

Clang eller Rifalk från Rögle, Ward från Luleå osv.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Tarasov: Ja jag håller med dig till 100% angående målvaktsfrågan.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Tarasov: Holmström och Lööke klar för Löven!
Kommentera