1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480473 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2490134

Sv: MoDo Hockey - Södertälje SK : 2023-03-08
Calleballe: Jag köper ditt resonemang, men det jag menar är att han kommer behöva 5-6 matcher på sig minst att hitta tempo och tajmingen så länge som han varit borta från hockeyn och snart är ju säsongen över, jag tycker inte heller vi ska spela spelare i en semi och eventuell final som inte kan gå 100%.
Jag menar att man borde testa honom på is redan nu, håller han på träning så håller han på match annars kanske man ska låta spelarna som är hela nu göra det och skulle Josh komma i form senare i slutspelet så kan man ta den diskussionen då om det är värt att låta honom spela sig i form dom sista matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Södertälje SK : 2023-03-08
Gavelo: Lyssnade på Allehandas podd igår och där säger Pelle att både Vela och Dickie med största sannolikhet är tillbaka till kvartsfinalerna, detta är alltså nåt han fått höra från MoDo.
Blir då lite märkligt att Dickie inte ens kan träna med skridskor denna vecka, men ska alltså vara redo för slutspelshockey om 8 dagar..?

Men jag antar att man slaviskt följer vad läkarna säger och att de gett ok för skridskoträning från ett visst datum, och att man därefter ska kunna köra fullt.
Jaja..
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Södertälje SK : 2023-03-08
Gavelo: träna tycker jag han absolut ska göra om det är möjligt. Känns inte riktigt som att modo är helt transparenta med supportrarna. Gissar på att skadan inte läkt riktigt som man trodde den skulle och väljer därför att fortsätta vila honom ett par veckor till.
Kommentera