1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2502053

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag hade förväntat mig ett bättre AIK, nu har jag iofs inte sett första matchen men igår var dom ruskigt dåliga och skapade just ingenting på egen hand.
MEN vi ska komma ihåg att Modo nog kanske gör säsongens sämsta match rent inställningsmässigt, och då har jag förstått det som att det första mötet var ännu sämre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Så extremt tråkigt, man hade väntat sig en fest och de här två senaste matcherna är på riktigt blott en pyspunka.

Här gick man och tänkte att det såg segt ut inför slutspel för att man laddade järnet inför det, det klassiska ”nedtränade”, fokus någon annanstans, o.s.v. Köper inte heller att man skulle underskatta AIK i match två när man ändå inte övertygade i första.

Är det ingen som är villig att göra jobbet, eller? Här pratar vi om att Dickinson är tillbaka till semi eller final.. ja men hallå, vi är ju inte där. Bara Vela som ger uttryck för slutspel med känslor och grit. Ett par till som spelar bra, men oj vad mycket som saknas. Klart frustrerande och oroande att man inte kan tagga till i slutspel oavsett motstånd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: hur vet du det när du inte såg match 1?
Kommentera