1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2502383

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Undra om inte det beror mer på vår offensiv än på vår defensiv. Att vi släpper till få skott alltså. Vi har ju mkt puck och spelar runt så dom inte får till så mycket anfall.

Kollar man första matchen så fick gnaget många farliga lägen och hade några i virket och missade öppet mål dessutom.
Jag känner mig inte trygg med spelet i egen zon
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
snowden: Men då vässade vi till spelet och släppte till totalt 5 chanser (det var väl typ 15 chanser matchen innan där de missade), varpå de gör 4 mål.
JFK har rätt, det är en del flyt för att det ska hända. Det är inte så att AIK spelade sig fram med helt magiska passningar till deras mål. Deras inställning? De blir utspelade i princip hela matchen men har några slumppuckar där de sätter den. Jag var mer orolig för hur det såg ut första matchen där AIK förde spelet i långa stunder och störde oss med sin forecheck.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
snowden: Jag håller med snowden här. Att vi släpper till få skott på mål är inget facit på att vi har en fungerande defensiv. Många lag har förlorat matcher den här säsongen trots att man vunnit skotten med 43-12 tex. På den här nivån räcker det med ett nonchalant ingripande i egen zon för att det ska ringa. Sen vinner man inga matcher på att snurra längs sargerna och till varje pris undvika skott eller att gå på mål..
Kommentera