1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2505058

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Statler: Tycker det är konstigt att komma in och argumentera om du inte ens har faktan om fallet. Sedan att DU säger vad jag menar när du uppenbart inte har en aning är också väldigt, väldigt underligt.

Albano spelade vidare minst 1 byte, vill minnas att jag såg honom flera gånger efter tacklingen. Sedan börjar han må dåligt och åker upp på sjukhus. Då anser jag att läkaren har begått grova fel och borde få sparken, hade aldrig litat på en sådan inkompetent läkare igen om jag var spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
JoseGonzales: Det var en tolkning och en fråga från mig kring din syn på situationen men jag glömde ett ? och du är snabb med två personliga påhopp på mig. Snyggt 👌🏻

Jag visste inte att han fått uppsöka sjukhus och det är märkligt av läkaren såklart att han fick spela vidare. Men vad har det med Rahimis fula tackling och läkarens anmälan att göra var ju min fundering. Typ om läkaren tycker spelaren kunde köra vidare så var inte tacklingen ful nog att anmälas. Det är en rätt enögd syn på en tackling som kunde slutat riktigt illa.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
JoseGonzales: sluta kom hit å jiddra här pratar vi Modo-aik
Kommentera