1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2506655

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
erjo: Bekvämligheten i laget är något som byggts upp över tid med Karlin vid rodret. Det går inte att ändra på en dag eller ens en säsong. Laget är byggt för en grundserie där man kan vara skön och slippa hårda närkamper.

Om vi ska ha en chans nästa säsong är jag övertygad om att Karlin INTE är rätt man för jobbet. Jag skulle vilja se nytt blod i båset. En driven tränare med hög kravställning som Jeremy Colliton eller Martin Filander.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Hinken: Jag vill ha Karlin, men att man kompletterar med en galen tjeck eller vad nu Ove brukat säga. AIKs halvgalne coach signalerar i alla fall engagemang.

Vi har en trio som vill spela schack utan tacklingar.

Vi har spelare för att vända detta och tror faktiskt vi vinner den matchen, men hade jag varit Hinken så hade jag övervägt att ta in någon med energi i båset. Någon som inte accepterar när man bromsar in i dueller, som blir förbannad när man kör en alibimarkering osv.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Hinken: förstår inte varför man inte kan ändra i kedjorna heller. Sätt ihop EJK-kedjan och vela, woods och halloran i en. Gör något bara..
Kommentera