1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2514259

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Minns ni Justin Morrison? 28 poäng på 34 matcher. Sedan skadad. Återvände en bit in i slutspelet. 9 matcher, 0 poäng.

Tror Dick kan bli en spännande joker, men förväntar mig ingen dominans. Endast ett fåtal spelare har förmågan att skruva upp direkt efter att ha varit borta så länge. Hoppas Dick är en av dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Tyckte Dicken var stark i SSK matchen han vart skadad i.. Han spelade inte så jättemycket men det jag såg av han var tillräckligt för att vara säker på att han kommer komma tillbaka och ge allt han har för att modo skall vinna, han är nog väldigt mentalt förberedd iallafall. Tror detta kan bli riktigt bra om det visar sig att brickley är hel också så tror jag att modo städar undan mora ganska bra
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Man får se det som positivt att han är tillbaka till start av semi så han kan spelas igång till en eventuell finalserie om vi tar oss så långt.

Han såg feltajmad och lite vilsen ut i den första perioden (och enda hela) i sin första comeback. Inte alls konstigt. Nu är det än längre sedan han spelade. Jag hoppas och tror att han kommer bli bidragande, inte minst i en PP-uppställning. Ju mer tid han får, ju bättre han kommer att bli. Att han skulle komma in och leverera direkt i första matchen tror i vart fall inte jag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Har en känsla av att Josh är den typen av spelare som kommer hitta tillbaka till sin gamla form efter max 3 matcher. Kolla på Weigel i Löven också, han var väl borta i minst två månader och går sedan in och leder förstakedjan från dag ett.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Morison hade problem med ljumskarna. Då spökade de säkert en hel del även om han kunde spela. Ett benbrott bör inte hämma på samma sätt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Minns ni Salle 2007!
Kommentera