1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2516519

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: Kenttä har gjort det bra, givetvis hjälpt av att ha fått en mycket högre budget än tidigare sportchefer.

Det han inte lyckats med är att få laget att framstå som trevliga, ödmjuka och att förtjäna framgång. Jag tyckte Wallsson var en arrogant och otrevlig människa, men han framstår som riktigt trevlig jämfört med Stråhle.

Finns det en uttalad målsättning med att framstå som Sveriges mest osympatiska lag eller kommer det naturligt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
"Finns det en uttalad målsättning med att framstå som Sveriges mest osympatiska lag eller kommer det naturligt?"

För två år sedan:
www.st.nu/2021-05-06/kaptenerna-talar-ur-skagget--det-tycker-de-om-timra-och-loven-har-spelare-ute-pa-isen-som-spelar-allan?referrer=app

"
Vad gäller Americanos tycker jag att de spelar lite smutsigt och nordamerikanerna är gnälliga och dem gillar jag inte så mycket.
"
- Kaptenen i SSK

"
Vad jag gillar med Timrå är att jag tycker att de gillar att spela med pucken och spelar en bra, juste och hård hockey där de mestadels spelar enligt regelboken. Jag skulle egentligen säga tvärtom (red anm.)gällande Americanos. Jag tycker att de har spelare som åker runt ute på isen och spelar Allan " jag ska inte nämna några namn" som beter sig nästan illa på planen fastän det inte är befogat för dem att göra det. Det är så jag känner inför vissa av spelarna i Americanos.
"
- Kaptenen i Västervik.

De håller sig till vad de är bra på. Men mot DIF är allt ok, de överfall som den föreningen kom undan med förra säsongen... Framförallt Sörensen....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kentää kom in med sin berömda handlingsplan för hur man vinner hockeymatcher och slutspel. Vem som helst ser vad denna plan innefattade.

Steg 1: Halva laget ska bestå av americanos.
Steg 2: Minst hälften av laget ska vara grisar som blir avstängda minst två gånger varje slutspel. (Deras uppgift är att skada så många som möjligt).
Steg 3: Ha ligans mest arrogante tränare som utstrålar psykopati. (Fagervall var för snäll och sympatisk så han fick gå).
Kommentera