1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482900 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2516541

Sv: Apropå ingenting...
grimiss:

Det jag tycker gör denna värre än Norins är att Norin faktiskt var inblandad i ett gruff med OP och de hade varit i en närkamp precis innan, sedan rann det över för Norin och han rappade när OP åkte därifrån. Man kan ha förståelse för att det händer i en kamp och när adrenalinet pumpar.

Weigel är ju inte ens i kamp med spelaren utan kommer upp bakom honom när Vejdemo inte ser och verkligen drar en sving helt oprovocerat och målmedvetet i knävecket utan att försöka vinna pucken. Det är så fegt och fult och utstuderat, det finns inget försvar.

Sedan bara lyssna på honom i intervjun, där han står och är nöjd över att provocera Lindblom och hugga på Djurgårdare så de fokuserar på honom, så klart detta var utstuderat och han hade som plan att hitta på något i starten på matchen.

Med det sagt tycker jag inte det ska vara avstängning men det är tragiskt att fyra domare inte ser det på isen och tar en 5 + GM. Det var den grövsta missen av den blivande SHL domaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: grov miss. Men man hade velat se det från domarens vinkel. Tycker verkligen det ser ut som han samtidigt försöker smyga dit den, göms som liksom i resten av hans rörelsemönster och spelaren hade kunnat falla av en lätt kontakt (med kroppen) bakifrån.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag fattar inte hur det här kan vara en blivande SHL-domare. Är det verkligen sådan brist på domare? Grattis SHL.. antar jag..
Kommentera