1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483236 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2520804

Sv: Silly season
JoakimE: jodå men oftast beror det ju på att motståndarna trycker in löven spelarna och när det är så tycker jag bara det blir löjligt att spy galla över löven. När man har gjort skit ska man ha skit men inte annars, men nu är jag ju tack och lov inte modoit
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Ozzy: Ja det är ju naturligtvis bara en slump att ni lämnat efter er detta pärlband av skadade spelare dom två senaste slutspelen.

Ni har blivit intryckta varenda gång, sjukt otursförföljd klubb det där
Kommentera

Sv: Silly season
Ozzy: "jodå men oftast beror det ju på att motståndarna trycker in löven spelarna". JAG ÄR SÅ LESS PÅ DETTA ARGUMENT. Alla lag gör det men det är BARA löven som skadar målvakterna. De åker dit med intentionen att skada målvakten, han åker full fart mot målvakten och förväntar han då sig att motståndaren ska låta han komma dit? En vanlig spelare försöker ta sig därifrån eller försöka att inte träffa målvakten men inte löven, de skyller på att de vart knuffad. "När man har gjort skit ska man ha skit men inte annars" - Ska bli kul att se dig krypa till korset när du väl inser hur jävla fult löven spelar.
Kommentera

Sv: Silly season
Ozzy: Om du tittar på Hutchings lutar han sig mot målvakten, istället för att försöka undvika. Det var högst medvetet. Han får chansen att köra över målvakten och gör det.

Löven har helt tappat konceptet. Tappar folk överallt nu.
Kommentera

Sv: Silly season
Ozzy: Pisstråhlen ser ut att ha gråten i halsen
Kommentera