1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482000 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2524164

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Tarasov: Lite komiskt hur det på kort tid har blivit en vedertagen sanning hur fantastiskt starka DIF är. Man undrar hur många av de som uttalar sig som egentligen har sett matcherna. Tycker Björklöven var ruskigt dåliga.

Sedan är det som sagt komiskt hur man gång på gång lyfter att MoDo egentligen bara var bra i höstas, men ingen nämner att vi har vunnit 12 av de 14 senaste matcherna, där en av förlusterna var på förlängning efter rent klanteri. Ingen nämner heller att Mora var det överlägset formstarkaste laget andra halvan av säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Bad_Brett: Jag tycker dif var rejält upphaussade redan innan semifinalserien, kunde dock inte föreställa mig att löven skulle göra en så slät figur som man faktiskt gjorde.

Tror det är en stor anledning till att experterna fortsätter spinna vidare på dif som favoriter, eftersom man investerat i dom redan inför semifinalerna.

Det märkliga är väl synen man har på MoDo och att man verkar leva kvar i aik-serien och inte alls verkar värdera att vi svepte serietrean speciellt högt.

Det om något är väl lite paradoxalt, eftersom man verkar ha gått all-in på DIF för att dom svepte bikken.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Bad_Brett:
Efter match 3 trodde jag Björklöven skulle ta det med 4-1, vet inte riktigt vad som hände sen. Min amatörmässiga analys är att Björklöven faktiskt underskattat sin egna förmåga att spela ishockey.
Låst ämne