1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2527061

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Fortsätter vi lira som dom gjort dom här 2 matcherna med bättre effektivitet på PP/BP så kommer vi vinna denna match serie.
Jag hoppas Brickley och Ingman är tillbaka snart också.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Stämningen igår.
Tack för en magisk upplevelse!
Alla klämde i som bara den, trångt & glada människor.
Jag var mitt i klacken & hade en jättebra kväll.
Mycker bra jobbat, klackledare! Bra känsla för rätt ramsa vid vart läge i matchen. Tack för maraton-ramsorna, det är nästan hyptnotiserande att bara mala på. Bra jobbat på aktiv sitt, älskar samhörigheten. Övriga sitt, jag är imponerad av ert deltagande. Arenan gungade! Så uppenbart att det bara finns ett riktigt lag med riktiga supporters.
VI ÄR MODO - FYFAN VAD VI ÄR BRA!
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
JoJo2613: Ja, inget ont om Norén men han är valpig och fastnar lätt i egen zon. Minsta press så blev det ofta att pucken blev kvar i zon.. renderade bland annat i en MoDo-utvisning o.s.v.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Usch jag mår lite dåligt över matchen igår. Med alla lägen Modo hade så borde man gjort något mer mål. Hoppas Karlin lyckas finslipa detaljerna till bortamatcherna nu så vi kan ta minst en seger där. Jag vet att vi här på forumet ser alla svagheter i laget. De som inte visar tillräckligt eller som helt enkelt inte håller måttet i dessa matcher. Halloran väger lite för lätt tycker jag. Woods är inte på topp. PP funkar inte. Man hade 6 pp igår och gjorde noll mål. Men det som irriterar mest är att det skapas alldeles för lite. Modo är tyvärr sönderlästa i pp och det behövs ändringar där. Det kan inte alltid vara Bernie eller Woods som ska skjuta. OM man ska göra någon ändring så är det just där.

Jag gillar inte att Modo är det bättre laget spelmässigt men ändå inte får med sig vinsten. Då gör man något fel. Eller så gör Dif allting rätt.

Men det fanns ändå några glädjeämnen igår. Niederbach tyckte jag hade fart under fötterna. Näsen sköt några puckar. Södergran är helt enkelt bäst. Sebbe gjorde mål igen. Guden är fortfarande bra.
Låst ämne