1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474677 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2530880

MODO vs MoDo
Det här har säkert diskuterats miljoner gånger redan, men för mig är det en relativt ny tanke. Jag älskar logotypen, färgerna och allt med vårat kära lag. Men är det någon som vet varför man började skriva MODO istället för MoDo? (Alltså helt i VERSALER) Ju mer jag tänker på det, desto mer stör jag mig på det. MODO anspelar mer på ordet Mod. Medan MoDo såklart är ursprunget och förkortningen. Nån fler än jag som skulle vilja se den gamla texten/typsnittet i logon istället för den nuvarande?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MODO vs MoDo
Cheese:
Funkar i apropå ingenting låser tråden
Låst ämne

Sv: MODO vs MoDo
Cheese:
Jo det har skrivits om det förut, det har styrts av förra storsponsorn MODO.
Låst ämne

Sv: MODO vs MoDo
Cheese: Håller med dig och jag ser det som Puffe. Har aldrig skrivit annat än MoDo. Det ändrar man inte hur som helst. Det är naturrätt som gäller hur just MoDo skall skrivas.

Nu laddar jag batterierna idag och i morgon är det lätt värmning innan jag går helt in i bubblan på onsdag morgon. Jag tar en bil upp, gör inga telefonmöten och snackar inte med morsan.

Jag vaknade med en riktig feel bad känsla i morse men den är borta nu. Karlin styr upp grabbarna så de slipper psykbryt på onsdag. Vi är jävligt starka i år. Förvisso kan allt hända men tar vi det nu så blir det storslagen fest och torskar vi så åker jag hem direkt och sover i bilen om det behövs. Jag ser oss som det bättre laget och har nu släppt 20 minuters debacle i 3:e.

Det är vårt år, jag ändrar inget nu.
Låst ämne

Sv: MODO vs MoDo
Cheese: Finns bara en stavning, MoDo. allt annat är bedrägeri.

Som nybliven marknadschef bör du driva detta stenhårt.

Finns många som fortfarande inte förstått hur det ska se ut, men sorgligt nog borde väl MoDo börja med att styra upp det internt
Låst ämne