1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481481 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2532601

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Tarasov: Vad jag förstått av tidigare spelare så vittnar man om att det är en enorm press att spela i Modo, jag tror en del av ”problemet” ligger just där.

Igår tror jag många ändå förväntat sig en seger och många förväntar sig att Modo ska kunna vinna 1 match av de återstående och jag tror spelarna känner av detta, Övik är så litet och hockeyn är en religion vilket gör att kravställningen utifrån är skyhög på spelarna.
I media pratade man om skumpan på kylning, fest i stan efter matchen och massa annat jävla Jinx trams.

Att vi skulle förlora igår blev oerhört givet, pressen syntes på många spelare trots att man talade om att det bara var en vanlig match.

Jag hoppas öviks befolkningen och fans i och kring laget är extremt ödmjuka fortsättningsvis, vi har inte vunnit något alls och vi måste göra en toppmatch om vi ska kunna vinna över Djurgården, lägg ingen skuma på kylning, ladda inte för fest, tala inte ens om Shl, vi är allsvenskt och lägg 100% fokus på nästa match och absolut inget annat.

Skulle vi vinna får vi dricka varm champagne på en uppstyrd fest med kort varsel , men det är de värt bara vi går upp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Gavelo: Ja blev rätt less när jag lyssnade på podden ”nedsläpp MoDo” och dom diskuterade vilka spelare som kommer följa med till SHL..

Dels det uppenbara, inget är klart. Sen tycker jag det är närmast respektlöst och korkat att lista vilka som ska sparkas ifall man lyckas ta steget och vinna.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Jag missade sista matchen 06/07, men såg matchen när man åkte ur mot Leksand. Igår var jag på plats. Lösningen är att jag inte tittar på Fredag. Enkelt.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Gavelo: Det är ju en stor press att spela i vilken klubb som helst som har många fans. Det är en press att spela i Djurgården, Luleå, Frölunda, VIK, AIK osv. Om man inte klarar det kan man spela i Tingsryd där ingen har några förväntningar.
Låst ämne