1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478891 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2538154

Sv: Silly season
Tarasov: Som vanligt så vilar jag i din hockeyfamn.

Underbart att silly dragit igång men jag är ännu för uppfylld av att vi vann game seven. Det betyder ännu allt, att vi är tillbaka i SHL (även om HA va kul det med, från år 21/22 och i år). En annan grej är att jag - uppriktigt - aldrig känt sånt förtroende för oss som lag, vår ledning, tränare och sportchef som nu. Den korta tid som Karlin och Gradin har 'opererat bakom fiendens linjer' har lärt mig en sak om hockey: Jag kan inte hockey. Om jag varit tränare så hade vi åkt mot DIF. Kanske hade vi åkt redan mot AIK, då jag ville bänka Näsen. Innan dess ville jag göra om i kedjorna, ändra PP1 och en del annat.

Jag bara konstaterar att jag inte har samma känsla för hockey som K/G har. Jag gillar dock Walle, precis som Gradin. Det är en sur jävel, det gillar jag. Han passar hur bra som helst med Linus Videll - ungt och tufft parar sig mod gammalt och vist = GULD. Hoppas bara K/G ser det också.

Om jag tränat MoDo så hade jag bytt ut Näsen, Brickley. Ingman hade jag sparat och jobbat extra med. Men om nu K/G väljer att inte göra det så är jag 'fine' med det.

Men jag är också, sedan 2016, på många sätt distanserad från hockey. Sedan vi åkte ur har jag inte sett seniorhockey - SHL, NHL, någon annan liga eller ens landslag. Har sett några Montreal matcher live i Bell Center men thats it. Jag har idag noll koll på vilka som ska in i MoDo och jag följer som vanligt forumet med stort nöje och förundran.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Esox:
Håller med litar fullt ut på K/G (inte Stoppel) tar rätt beslut.
Kommentera

Sv: Silly season
Esox: Bra inlägg, men stör mig på ditt val av K/G. Haha. Tänker bara på Kurt Georg Stoppel.
Kommentera

Sv: Silly season
Esox: Gå på matcher, det är kul :D
Kommentera