1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2543468

Sv: Silly season
modomille: "Det var i Brynäs det. Som Costanza skrev lätt att bli förvirrad i Brynäs."

Nej, det är tyvärr så att alla spelare klarar inte av att leva upp till pressen det innebär att spela för en så anrik förening med kräsna fans som Brynäs. Tyvärr är Dima mentalt svag och det kommer ni märka under säsongen också när det inte går som han vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
SuneMangs:

Kräsna fans och att representera en anrik förening blir om inte annat en ännu större utmaning i en liga som allsvenskan där man möter lag som spelar helt utan mental press.

Ni kan åka och möta ett almtuna som vågar spela ut på ett helt annat sätt och som kan slå ett felpass utan att någon på läktaren reagerar nämnvärt vilket gör spelare mer bekväma och vågar spela ut på ett helt annat sätt.

Om man jämför med spelare som representerar djurgården, brynäs etc där man är ständigt under lupp.
Kommentera

Sv: Silly season
SuneMangs:
Dima är en äkta MoDoit.

Först spelade han ner Brynäs ifrån SHL.
Sedan tackar han för sig och eventuellt kritar på för laget i sitt hjärta som gjorde sitt i dealen och tog steget upp.. 👍😁👍

Roligt att en som bara var bra i enstaka matcher och var allt för ofta loj och dålig men som ändå vann deras poängliga,
Där finns svaret varför dom sitter där dom sitter nu i dag och är stolta över alla sina gamla hjältar som spelade ner dom och sedan har stannat i klubben.
😁😁😁😁
Kommentera

Sv: Silly season
SuneMangs: fast helt ärligt vem är lycklig i Gävle? Allmänt grå stad. Förstår att man inte presterar där finns 0 attraktion utanför hockeyn
Kommentera

Sv: Silly season
Ser att Färjestad lagt ut på Youtube om Liam Ögrens första besök i FBK, tycker att Jon har en hel del att lära från andra klubbar.
Kommentera